08.-09.
června
2024

Ukázková přírodní zahrada NA DOBRÉM KONCI

otevřeno po celý rok

Otevřeno během víkendu otevřených zahrad:

sobota (08.06.2024):
zavřeno
neděle (09.06.2024):
10-16 hodin

vstupné

ne

Dopravní spojení:

autobus do obce, vlak do nedaleké Ledče nad Sázavou

Další informace:

parkoviště pro auta
vhodné pro vozíčkáře
vstup se psem
vhodné s dětmi
WC
obchod
Lokalita:
Hněvkovice u Ledče nad Sázavou, Vysočina, Česká republika
Typ objektu:
přírodní zahrada
Adresa:
Hněvkovice 53
Kontaktní osoba:
Tomáš Burian, zahrada - Lucie Burianová
Email:
Telefon:
Oficiální web:

Popis

Rozlehlá zahrada - permakulturní přístup k zahradě i k životu - hojnost planých rostlin k jídlu, jedlých květů, jezírko, vyvýšené záhony apod., orebné pěstování zeleniny v polykultuře, bezorebné na mulči, mladý sad ovocný a ořechový - tady jsou i včelky. V zázemí využívání přírodních zdrojů v propojení tradičních i moderních technologií a postupů.

Doprovodný program

Komentovaná prohlídka zahrady každou sudou hodinu. Možnost zakoupení rostlin.

loading

Než budete pokračovat

Snažíme se náš web neustále vylepšovat. A k tomu potřebujeme data. Sbíráme je pomocí cookies, které nám pomáhají analyzovat návštěvnost a následně přizpůsobit obsah a reklamu. Pokud se sběrem cookies nesouhlasíte, klikněte zde.

Cookies - nastavení

zavřít

Snažíme se náš web neustále vylepšovat. A k tomu potřebujeme data. Sbíráme je pomocí cookies, které nám pomáhají analyzovat návštěvnost a následně přizpůsobit obsah a reklamu. Pokud se sběrem cookies nesouhlasíte, klikněte zde.

Správa předvoleb souhlasu

Nezbytné cookies

Bez nich se web neobejde. Zajišťují, aby vše fungovalo, jak má.

vždy povoleno

Marketingové cookies

Shromažďují informace, které pomáhají k lepšímu přizpůsobení reklam vašim zájmům.

Personalizační cookies

Se zapnutým personalizovaným cílením budeme zpracovávat informace o vašem chování na webu. Díky tomu jsme vám schopni nabídnout to, co vás zajímá.

Analytické cookies

Pomáhají nám zjistit, kdo navštěvuje náš web a jak ho lidé používají. Díky těmto datům můžeme efektivně pracovat na vylepšování obsahu i funkčnosti.